About

Een succesvol bedrijf start bij gelukkige werknemers

Bij Healthy Workers benaderen wij de werkomgeving op een unieke manier: wij zoeken de balans in werk en leven. Wij zetten ons in voor de werkplek van de toekomst. Wij creëren de beste werkomgeving voor gelukkige werknemers en succesvolle bedrijven.

Welzijn en werkruimtesMedewerkers brengen veel tijd door op de werkvloer en de werkomgeving heeft een sterke invloed op hun welzijn. Verbeteringen in de leefbaarheid van werkruimtes kunnen een enorm positieve impact hebben op werknemers en bedrijven. Hoog welzijn onder medewerkers kan leiden tot verhoogde engagement, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en het aantrekken en behouden van talent. Een succesvol bedrijf start dan ook bij gelukkige werknemers.

Gericht investeren met meetbaar resultaatWerkgevers investeren gelukkig steeds meer in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers. Een stap in de goede richting, maar de Return On Investment is vaak onduidelijk en resultaten worden niet gemeten. Zonder data is het gericht toepassen van interventies en het begrijpen van de impact daarvan onmogelijk. Healthy Workers lost dit probleem op: wij maken investeringen in bedrijven meetbaar.

Luisteren, analyseren en verbeterenAan de hand van wetenschappelijk bewezen technieken verzamelen we belangrijke informatie. Wij monitoren continu de werkomgeving en gaan in gesprek met de werknemer. Voor een compleet beeld duiken we zowel in de fysieke als de mentale werkstressoren die gezondheid, welzijn en de productiviteit kunnen beïnvloeden. Op basis hiervan bieden wij bedrijven inzicht en stellen we gerichte interventies voor, die aansluiten op de behoeftes van de mensen op de werkvloer. Zo creëren wij samen met bedrijven de beste werkomgeving en zetten wij ons in voor gelukkige en productieve werknemers.

Kom langs om kennis te maken.
Healthy Workers

Neem contact op