Logo Healthy Workers

Our blogs

Healthy Workers: gamechangers in duurzaam vastgoed

Terwijl de planeet in rap tempo opwarmt, gaat verduurzaming veel te langzaam. Met Healthy Workers bieden Guus en Jonatan het hoofd aan de grootste CO2-vervuiler die er is: vastgoed.

2023: tijd voor duurzame kantoren en lage kosten

Hoge gasprijzen stuwen servicekosten de lucht in – ongunstig voor huurders, maar ook genoeg reden voor investeerders om verder te kijken. Tijd voor verandering, dus.

SFDR: alles wat je móet weten voor 1 januari 2023

Er verandert een hoop op duurzaamheidsgebied vanaf 2023. Zo ook voor financiële marktdeelnemers als banken, vermogensbeheerders en pensioenfondsen.

New partnership: Healthy Workers x NL asset management

Big news: Healthy Workers is teaming up with NL asset management! Their complete portfolio is now connected to our platform.

Challenger50 van 2022 – MT/Sprout

Geweldig nieuws: Healthy Workers staat in de MT/Sprout lijst van de vijftig meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland!

Label C: een verplichting waar niemand straks nog onderuit komt

Energielabel C voor kantoorgebouwen wordt de nieuwe norm. Toch voldoet zo’n 40 procent van de kantoorgebouwen in Nederland nog niet aan deze eis.

New partnership: Healthy Workers x Proprli

Healthy Workers and Proprli are teaming up, to provide our customers with high-quality ESG tools!

Paris Proof worden betekent nú beginnen met verduurzamen

Vastgoed-retrofitting: het proces is in volle gang is, maar krijgt nog lang niet alle aandacht die het verdient – en bovenal nodig heeft.

Wie duurzaam investeert, die heeft wat

Op de route naar net-zero moet een aantal belangrijke maatregelen worden getroffen. Energiebesparing gaat natuurlijk niet vanzelf. En ondernemers spelen in deze transitie een grote rol.

New partnership: Healthy Workers x Smart Building Certification

Smart Building Collective welcomes Healthy Workers to the ecosystem to work together to improve the built environment.

Thuiswerken? FD vraagt Healthy Workers om advies

Ondanks dat we onze keukentafel in rap tempo tot nieuwe werkplek hebben omgetoverd, is thuiswerken zeker niet altijd een ideaal.

Succesvolle investeringsronde

Healthy Workers heeft een nieuwe investeringsronde wederom succesvol afgesloten: de totale investering bedraagt nu €3,6 miljoen.

New partnership: Healthy Workers x Smartvatten

Healthy Workers and Smartvatten are partnering up to provide their customers with access to all their building’s data in one go.

Rapport DNB: winstdalingen en faillissementen liggen op de loer

De Nederlandsche Bank laat in een nieuw uitgebracht rapport zien dat vastgoedbeleggingen die niet ESG-proof zijn, snel in waarde dalen.

SHARE Award 2021

Pharos Hoofddorp is winnaar van de SHARE Award 2021 – en Healthy Workers deelt in de feestvreugde!