Logo Healthy Workers

Our blogs

Dit moet je weten over 360º energiemanagement

Als je de vruchten van toekomstbestendig vastgoed wilt plukken, begin je het liefst zo snel mogelijk met verduurzamen. Stap één: allround energiemanagement.

Meer efficiëntie, minder uitstoot: de kracht van de Energy Efficiency Directive

Met de EED worden duurzaamheidsteugels aangetrokken bij grote vervuilers. Zo legt Europa grenzeloze uitstoot aan banden.

Gezond kantoor, beter bedrijfsresultaat

Voor het beste resultaat moet je als bedrijf ook het beste uit je medewerkers halen. Een van de belangrijkste aspecten: een gezond binnenklimaat.

CRE: Top 10 challenges to become Paris-proof

What is holding us back as an industry? Here are our top 10 challenges for the real estate sector to become Paris-proof!

New Partnership: Healthy Workers x Equity Estate

A great match, if we may say so ourselves. Equity Estate fits seamlessly with Healthy Workers’ vision by investing in solid properties with a long-term perspective.

Vooruitblik op de vastgoedmarkt van 2023

Kortgeleden lanceerde vastgoedadviseur CBRE hun nieuwe Real Estate Market Outlook. Lees hier een review van de voorspellingen die ze doen over de kantorenmarkt.

Healthy Workers: gamechangers in duurzaam vastgoed

Terwijl de planeet in rap tempo opwarmt, gaat verduurzaming veel te langzaam. Met Healthy Workers bieden Guus en Jonatan het hoofd aan de grootste CO2-vervuiler die er is: vastgoed.

2023: tijd voor duurzame kantoren en lage kosten

Hoge gasprijzen stuwen servicekosten de lucht in – ongunstig voor huurders, maar ook genoeg reden voor investeerders om verder te kijken. Tijd voor verandering, dus.

SFDR: alles wat je móet weten voor 1 januari 2023

Er verandert een hoop op duurzaamheidsgebied vanaf 2023. Zo ook voor financiële marktdeelnemers als banken, vermogensbeheerders en pensioenfondsen.

New partnership: Healthy Workers x NL asset management

Big news: Healthy Workers is teaming up with NL asset management! Their complete portfolio is now connected to our platform.

Challenger50 van 2022 – MT/Sprout

Geweldig nieuws: Healthy Workers staat in de MT/Sprout lijst van de vijftig meest uitdagende, innovatieve en snelgroeiende bedrijven van Nederland!

Label C: een verplichting waar niemand straks nog onderuit komt

Energielabel C voor kantoorgebouwen wordt de nieuwe norm. Toch voldoet zo’n 40 procent van de kantoorgebouwen in Nederland nog niet aan deze eis.

New partnership: Healthy Workers x Proprli

Healthy Workers and Proprli are teaming up, to provide our customers with high-quality ESG tools!

Paris Proof worden betekent nú beginnen met verduurzamen

Vastgoed-retrofitting: het proces is in volle gang is, maar krijgt nog lang niet alle aandacht die het verdient – en bovenal nodig heeft.

Wie duurzaam investeert, die heeft wat

Op de route naar net-zero moet een aantal belangrijke maatregelen worden getroffen. Energiebesparing gaat natuurlijk niet vanzelf. En ondernemers spelen in deze transitie een grote rol.

New partnership: Healthy Workers x Smart Building Certification

Smart Building Collective welcomes Healthy Workers to the ecosystem to work together to improve the built environment.

Thuiswerken? FD vraagt Healthy Workers om advies

Ondanks dat we onze keukentafel in rap tempo tot nieuwe werkplek hebben omgetoverd, is thuiswerken zeker niet altijd een ideaal.

Succesvolle investeringsronde

Healthy Workers heeft een nieuwe investeringsronde wederom succesvol afgesloten: de totale investering bedraagt nu €3,6 miljoen.

New partnership: Healthy Workers x Smartvatten

Healthy Workers and Smartvatten are partnering up to provide their customers with access to all their building’s data in one go.

Rapport DNB: winstdalingen en faillissementen liggen op de loer

De Nederlandsche Bank laat in een nieuw uitgebracht rapport zien dat vastgoedbeleggingen die niet ESG-proof zijn, snel in waarde dalen.

SHARE Award 2021

Pharos Hoofddorp is winnaar van de SHARE Award 2021 – en Healthy Workers deelt in de feestvreugde!