Logo Healthy Workers

Thuiswerken? FD vraagt Healthy Workers om advies

Deze week publiceerde Het Financieele Dagblad een artikel van Dries Muus over ‘kantoorheimwee’. Ondanks dat we onze keukentafel in rap tempo tot nieuwe werkplek hebben omgetoverd, is thuiswerken zeker niet altijd een ideaal. Muus vroeg onze collega Elyse Nijsse waarom: “De thuisomgeving is zelden afgestemd op lange werkdagen. De verlichting en de luchtkwaliteit zijn vaak slechter dan op kantoor.” Maar laten we eerlijk zijn: ook op de meeste kantoren valt nog veel winst te behalen als we het hebben over een gezond werkklimaat. Healthy Workers zet zich in voor slimme, gezonde en duurzame gebouwen. Hierdoor komen niet alleen werknemers, maar ook het milieu en je bedrijf het beste tot hun recht.

Niet voor niets zitten we normaal gesproken met z’n allen op kantoor. Het samenzijn met collega’s geeft je positieve energie en meer motivatie om je werk te doen. Daarbij is een werkborrel online natuurlijk niet hetzelfde als een ‘schermborrel’. Laten we er dan in ieder geval voor zorgen dat het kantoorklimaat zo optimaal mogelijk is wanneer we straks terugkeren.

Wij maken ons hard voor een optimaal werkklimaat door te meten, analyseren en verbeteren. Ons platform voor Building Analytics & ESG Performance geeft ieder gebouw een solide, data-gedreven basis voor een slim, duurzaam en gezond werkklimaat. Wil je meer weten over onze technologie en werkwijze? Weet ons te vinden via: guus@healthyworkers.com

Lees het artikel hier: https://fd.nl/fd-persoonlijk/1362420/heimwee-naar-kantoor